SHOWS

VRAAGPROGRAMMA KBOF 2017

Vanaf dit jaar wordt er op de Gewest-TT's, Provinciaal en Nationale kampioenschappen gewerkt met een nieuw systeem van inschrijven.  KBOF heeft een lijst opgesteld met alle vogels, en kleurslagen ervan, die worden toegelaten op de tentoonstelling. Aan elke vogel + kleurslag is een uniek nummer toegekend. De reeks waarin de vogel speelt wordt nadien automatisch door de computer toegekend. Men moet enkel de klasse nog aangeven waarin men de vogel wil spelen.  Voor meer info kan je terecht op de VRAAGPROAMMA-pagina

VRAAGPROGRAMMA

CLUBKAMPIOENSCHAP 2017

Elke 2 jaar organiseren we een Clubkampioenschap waar de kwekers van onze club met hun beste vogels strijden voor de prijzen.. Dit jaar zal de tentoonstelling plaatsvinden op zaterdag 21 en zondag 22 oktober in zaal Loxia te Lommel-Balendijk. De inkom is gratis dus niets houd je tegen om eens te komen kijken naar de vogeltjes in alle soorten kleuren, grootte en vorm. Tot dan.

INFO DEELNEMERS

INSCHRIJVINGSLIJST

CLUBKAMPIOENSCHAP 2015

In het weekend van 24 en 25 oktober vond ons 2-jaarlijks clubkampioenschap onder onze leden plaats. Dit clubkampioenschap ging door in zaal Loxia te Balendijk. De clubkampioen werd gekozen uit alle kampioenen van de show of anders gezegd de clubkampioen is de beste vogel van de show. Voor de speler met de meeste ere-prijzen zonder kampioen was er een speciale KBOF-trofee weggelegd.

 

Clubkampioen 2015: Francois Vreysen

KBOF-trofee: Kenny Nyssen

Vogels kweken is niet alleen cultureel en wetenschappelijk verantwoord, het is ook duurzame vorm van natuurbescherming en een zekere manier om hun verdwijning te voorkomen.